FAQ

FAQ

Du bestämmer själv hur involverad du vill vara i processen. Vi uppskattar och välkomnar din input vid alla steg, eftersom det hjälper oss att skapa en pitchdeck som verkligen reflekterar ditt företag och dess värden. Men om du föredrar, kan du också ge oss en initial riktning och lita på vårt expertteam för att ta hand om resten.

Vår vanliga leveranstid är 2-3 veckor. Dock kan tidsramen variera beroende på projektets komplexitet och dina specifika behov.

Varje sida i pitchdecken inkluderar 2 revideringsomgång (beroende på paket). Det betyder att vi är redo att göra justeringar tills du är helt nöjd med slutresultatet.

Absolut, varje pitchdeck vi skapar är unik. Vi skräddarsyr design och innehåll för att passa ditt specifika företag och dina specifika behov.

Vi levererar din skräddarsydda pitchdeck i ett redigerbart format så att du kan göra framtida uppdateringar och ändringar efter behov.

FAQ

Salesdecken kommer att innehålla all nödvändig information om ditt företag och din produkt eller tjänst, presenterad på ett engagerande och visuellt tilltalande sätt. Vi fokuserar på att skapa en berättelse som effektivt säljer din produkt eller tjänst till din målgrupp.

Generellt tar processen 2-3 veckor, från inledande möte till leverans av den slutliga salesdecken. Men tidslinjen kan variera beroende på projektets omfattning och dina specifika behov.

Absolut! Vi levererar salesdecken i ett redigerbart format så att du kan göra uppdateringar efter behov. Dessutom erbjuder vi en omgång av revideringar per sida inom varje projekt.

Varje salesdeck vi skapar är helt unik och skräddarsydd för att passa ditt företag, din produkt eller tjänst, och dina försäljningsmål. Vi tar tid att verkligen förstå ditt företag och dina behov, så att vi kan skapa en presentation som effektivt säljer din produkt eller tjänst till din målgrupp.