GDM

Skapandet av en Engagerande Salesdeck för etablerat företag

Kundens Bakgrund

GDM skapar digitala möjligheter och långsiktigt värde för både små och stora företag.

Med en kombination av strategisk förmåga och passion för teknik levererar vi tjänster och rådgivning inom Infrastruktur och drift, Support, Arbetsplats och Säkerhet.

Målet med
projektet

Salespitchens mål var att effektivt introducera GDM:s nya produkt, för att öka medvetenheten och konvertera potentiella kunder vid kundmöten.

Upptäck pitchdecken

Denna Pitchdeck för GDM introducerar effektivt deras nya produkt genom starkt berättande och inspirerande design.

Utvalda delar av Pitchdecken visas här för en snabb inblick.

Processen genom arbetet

Förståelse och Planering: Vår process började med att förstå vår kunds företag, deras nya tjänst och deras specifika behov. Vi arrangerade flera möten för att diskutera deras vision, kärnvärden och unika försäljningspunkter.

Skapande av Konceptet: Med den information vi samlat in, började vårt team att arbeta på designkonceptet. Vi fokuserade på att skapa en engagerande och visuellt tilltalande presentation som effektivt kunde visa upp kundens nya tjänst.

Utarbetande av Salesdecken: Vi arbetade sedan på att skapa salesdecken. Vi skapade en story runt kundens tjänst, fokuserade på dess fördelar och hur den skiljer sig från konkurrenternas erbjudanden. Vi balanserade visuell design med kraftfull storytelling för att skapa en engagerande och informativ presentation.

Presentation och Justering: När den första versionen av salesdecken var klar, presenterade vi den för kunden. Vi samlade deras feedback och gjorde de nödvändiga justeringarna för att se till att presentationen verkligen speglade deras varumärke och tjänst.

Resultatet

“Deras salesdeck försimplade vårt sätt att presentera våra tjänster, med en lätt presenterad design!”

Staffan Forslund

Nutanix sales specialist